lauantai 3. toukokuuta 2014

Huhtikuu

Heii, tässä tääs pläjäys kuvia kuluneesta kuukaudesta!
 
Huhtikuun alussa oli tanssi tiimin JV-State kilpailu ja me VOITETTIIN!!! Eli sunsetin molemmat tanssitiimit voitti staten ykkös sijan! Siel oli myös drill down kilpailu jossa palkittiin kymmenen parasta ja meiän tiimistä viis tyttöö pääs kymmenen parhaan joukkoon!! Minä mukaan lukien!! Oli kyllä hieno fiilis palata kotiin metalli kaulassa ja osavaltion paras pokaali kainalossa. Mut nyt on sit tanssi virallisesti ohi :( Meillä oli ending juhla jossa jaettiin nimityksii ja diplomeja.

 


 


 
Kävin myös kattoo ekan Broadway showni ikinä!! Sister act!! Oli kyllä omalaatunen tarina mut showna tietenkin hieno, koska broaaaadway!! Kyra lähti mun seuraks ja oli kyllä hauska ilta!
 

 
Sitten oliki pääsiäinen. Pääsiäspupu tuli joten aamulla metsästettiin pääsiäsmunia ulkona ja jokanen lapsi sai ison korin pääsiäiskarkkeja :D
 

 
Viime viikolla oli kuoron matka San Franciscoon!! Bussissa tuli istuttua neljä päivää ja vierailemssa neljässä eri yliopistossa (berkley yks niistä!!) Ja lauantaina oli sitte kuoro kisat jossa voitettii joka ikinen pokaali mikä oli mahollista voittaa!! Eli viis pokaalii ja kolme metallii rikkaampina palattiin Portlandiin. Lauantai oli myös huvipuisto päivä Six Flagissa. Reissu oli tosi hauska ja porukka oli ihan paras vaikka matkanteko oliki raskasta ja väsyttävää.
 

 
Keskiviikkona kävin seurailemassa koulumme baseball peliä Hellenin kaa ja torstaina Cirque Du Soleilin shown Kacien kaa. Oli varmaa upein show mikä oon ikinä nähny!!! Tosi mahtavia ja taitavia ja uskomattomia esiintyjiä ja koko konaisuus joten henkeäsalpaavaa!!! Loved it!!!
 

 
 
Ja sitten tähän päivään... Tänään on PROM!! Deittiä en löytänny mutta mukavat suunnitelmat on kehkeytyny muutaman kavein kaa joten uskon illasta tulevan kyllä tosi hyvä!!! Illasta kuvii ja juttuu myöhemmi :)
 
<3 susse
 
Ps. 44 päivää kotiinpaluuseen!!! Kylläpä on kymmenen kuukautta menny nopeesti!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti