tiistai 1. huhtikuuta 2014

Disneyland

Heii taas!
 
Spring brake oli just viime viikolla ja nyt istuskelen kotona nuhasena ja yskien eli flunssa on päässy iskemään mut ainaki loma oli aivan mahtava!!! Yövyskelin Mariapaulan luona nelisen yötä ja sit lähettii tanssi tiimin kanssa Californiaan Nationals kisoihin. Kolme päivää oltii disneylandis ja oli kyl aivan uskomattomat kolme päivää. Tahon takas!! Kisat oli Anaheimin center keskuksessa ja kotiin palattiin ilman mitää mitaleja mut ainaki oli hauskaa ja aurinkoista. 5.1 asteen maanjäristyski koettiin mut selviydyttiin ilman mitää vahinkoja. Sainpahan ainaki hienon muiston ku pääsin kokee Calin maanjäristyksen. Tässä kuvia retkestä:


 
 
Alku maaliskussa meillä oli myös tanssi kisat jotka sekä varsity et JV voiti omat divisionit. Ja Pari viikkoo sitten oli varsityn State kisat ja ne vei taas voiton. Jee huomen on koulus assembly sen kunniaks. JV state on nyt tulevana viikonloppuna joten saa nähä viedääkö meki kulta kotiin. Toivottavasti. Kuvii kisoist:
 
Mun kaverilla Esmellä oli synttärit myös ennen kevätlomaa ja se oli vuokrannu limon meiän seurueelle. Oli tosi hieno ilta ajella ympäri Portlandin keskustaa limusiinissa:


 
Tällänen maaliskuu siis. Sorry ku en hirveesti höpöttele mut mun mielest kuvat osaa kertoo tapahtuneen paremmin ku mun höpöttely et toivottavasti tykkäätte kuvista :) Pari random kuvaa loppuun ku kävin kattoo SHS:ssän musikaalin ByeBye Birdien ja kun tehtii naamiot teatteri tunnilla ja jätskillä Kacien kaa:
 
<3 susse

4 kommenttia:

 1. Voi ei mä en kestä sä tapasit Olafin!!!!! Epistä!! ;) Ihanalta näyttää ja sano mitä sanot musta toi teiän esiintymisasu on niiiin kaunis... onnea kisoihin!

  ja kyllä kuvat on ihan parhaita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha nii mut ei päästy tapaa elsaa ja annaa ku jonotus aika oli aina kolme ja puol tuntii :/ ja kyl mäki aloin tykkää tost asust enemmä ku saatii toi punanen nauha vyötärölle ja nätti kukka päähän :) ja kiitti! Ja hyvä et ees joku tykkää kuvista!

   Poista
 2. MIKÄ KIPEYSAALTO NYT ON MENEILLÄÄN. Musta tuntuu et kaikki on kipeitä - mä ite, moni kaveri kalliossa, kaverit muualta, SINÄKIN SIELLÄ KAUKANA. Parane pian!

  Ihania kuvia! Mun lemppari on toi, missä seisot Mikki Hiiri -maailmanpyörän edessä. Tui tui! Mut oon vähän kade, mäkin haluun disneylandiiiiiiiiiiiiiiiiiin!!!

  VastaaPoista