tiistai 6. toukokuuta 2014

PROM

Prom oli lauantaina kolmas huhtikuuta ja oli kyllä aivan mahtava ilta!!
Deittii mulla ei ollu mutta ei sitä deittii kyllä tarvinnukkaan! Menin mun kavereitten kaa, posses oli minä, Mariapaula, Sydney, Madison, Abbie ja Kiele.
Kolmen aikoihin mentii kaikki valmistautuu Mariapaulan talolle. Siellä Abbie teki mun hiukset ja Kiele mun meikin ja oli kyllä ihan ku ois ollu ammattilaisten käsis. Tosi taitavii molemmat. Ku oltii valmiit mentii sitte Kielen talolle jossa meitä odotti ravintolan tapaan asetettu ruokasali. Saatii siis ilman illallinen ja todella upea sellainen. Ihan ku oltais oltu ravintolassa :D Kielen vanhemmat toimi tarjoilija, kaatoi juomat laseihin ja toi ruoka annokset pöytään. Alotettiin alkupaloilla, sitten tuli salaatti ja sitten pääruoka pastaa ja kanaa ja lopuksi vielä vadelma kakkua jälkiruuaksi.
Kuvien ottamisen jälkeen suunnattiin sitten itse Prom paikalle. Musa oli kovalla ja kaikki hyppi tanssilattialla. Kuuma tuli ja lattia liikkui pomppisen mukana että pelotti että koko talo sortuu, mutta ei sortunu ja hauskaa oli.
Yöks mentiin madisonin talolle ja valvottii pelaillen ja puhuen neljään aamuyöstä ja aamulla herättiin valtavaan aamiaseen Madison vanhempien tekemänä.
 
Tässä nyt sit viel kuvii illasta:
 

 
PROM oli erilainen mitä odotin mutta en ois kyllä voinu toivo parempaa. Varmasti yks tän vuoden kohokohtia!!
 
<3 susse

2 kommenttia:

 1. Voi vitsit, näyttää taas niin täydelliseltä:) tosi ylellistä ja hienoo, kuten kai asiaan kuuluu. Onnea kaikkien niiden lukuisien palkintojen johdosta joita oli edellisessä postauksessa!!! (ei pysty enää muistaa)

  Täytyy viel sanoo, että toi kuoromatka San Fransiscoon ja huvipuistopäivä siellä muistuttaa jotenkin ironisesti mun viime viikonlopun kuoromatkasta Tampereelle ja huvipuistopäivästä Särkänniemessä... ;) mittakaava toki ihan pikkusen eri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Pokaaleja on joo ehtinny jonkun verran kerääntymään mutta se ei kyllä haittaa yhtää :D ja hienoja muistojakin on kehittyny niiden mukana. Ja siistiii et säki oot ollu matkailemassa!!

   Poista