tiistai 28. tammikuuta 2014

2014! 18! And Go!

Heiiii!!! Nyt onki olu vähän pidempi tauko joten nyt tulee! Hirrveesti on tapahtunu. On tapahtunu isoja maailman mullistavia asioista ja pienempiä hymyn huulille tuovia asioita :)
 
Iha ensinks: vuosi vaihtu!! Jeee!! Joo tammikuu on jo melkee ohi ja nyt hihkutan uutta vuotta mut parempi myöhään ku ei milloinkaan, right? :) joten...
Hyvää Uutta Vuotta 2014!!!
Toivottavasti tää vuosi tulee olee yhtä unohtumaton ku edeltäjänsä!
Uuden vuoden aatto ei ollu mitenkään iso juhla täällä amerikassa mutta käytiin perheen kanssa keilaamassa kuuden aikoihin ja se oli tosi hauskaa varsinki ku voitin kaikki, niin ja päätettii et teema on supersankarit :D ja yöllä katottiin sitten New Yorkin pallon pudotus laskettiin sekunnit keskiyöhön ja huudettiin hyvää uutta vuotta ja mentiin pehkuihin :D oli sis ehkä hiukan pettymys miten täällä puolella maapalloo juhlistetaan vuoden vaihtoo mutta onneks oli myös hauskaa.
 

 
Toinen tosi iso asia on se että tää tyttö onki nytten TÄYSIKÄINEN!!! Wuhuu!!! Aikuisuuden tavoitin siis 11 tammikuuta muutaman kaverin kanssa laser sota areenalla :D Hiukan oli erilainen tapa viettää 18v synttärit mutta vietetään sitte ne kunnon ku palaan suomen maaperälle!! Ja tääki oli tosi hauska tapa! Pelattiin kaks pelii, ekas pelis pelattii vaa me neljä toisiamme vastaa ja sit toisessa pelissä oli around 20 ihmist ja vihree ja punanen tiimi vastakkain, me kaikki neljä oltii vihrees tiimis ja vihree tiimi voitti! Kaiken kukkaraks mä sain viel isoimmat pisteet molemmista peleistä!! Voittaja täällä siis kirjoittelee :D Haha iha mukava synttäri tuohan siis oli :)

 
Eka lukukauden finals (/koe)viikko oli viime viikolla eli huomenna alkaa uusi lukukausi! Hui kuinka se aika lentää! Oon tosi tyytyväinen numeroihini joten kouluu ei oo hirveesti tarvinnu stressaa. Tanssi tiimis menee hyvin ja kaikki tytöt on tosi mukavii. En malta oottaa Disneyland matkaa niitten tyttöjen kaa. Nyt lauantaina on meiän ekat kisat joten pistäkää peukut pystyyn että tullaan hyvilla mielin ja pisteillä kotiin! Illalla on myös Bali eli meiän talvi tanssiaiset joihin kiiruhdan suoraan kisoista ja seurana on mukava noin 10 hengen kaveri porukka ja mun deittinä suomalainen vaihtari Veronika :) Toivottavasti tulee olemaan mahtava päätös päivälle.
 
Ollaan käyty tässä lähi päivinä Marian ja Loun kanssa shoppailemassa Bali mekkoa ja kenkiä ja perjantaina mentiin Loun kaa ekaan Basketball peliin! Ja ainiin ennen vuoden vaihtoo kävin Nikkyn kaa Voodo doughnutis jonka on siis todella kuuluisa donitsi kauppa täällä Portlandissa joten nyt on sit sekin tullu koettuu. Mentiin myös yks ilta paikkaan mist oli tosi kaunis näköala downtowniin. Ja pari viikkoo sitten kaverini Deya kysy poikaa Bali deitiks nii autoin siinä :D Hauskaa on siis ollu kavereitten kanssa ja tässä muutamia kuvia seikkailuistamme :)
 
Mun Bali mekko ja läppä pose :D
 
Victoria's secret <3

Ice skating :) 
Mukavaa Tammikuun loppua ja helmikuun alkua! Tästä tää vuos lähtee!
 
<3 susse

2 kommenttia:

  1. Hei, onneks olkoon sankarille, olkoonkin että näin myöhään:)! Ihanalta kuulostaa edelleen ja toi mekko on niin nätti... sopii sulle superhyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitos!!! Ja kiiitoskiitos :D Sulta saa aina niin mukavia kommentteja <3

      Poista