maanantai 30. joulukuuta 2013

I'll be home for Christmas, If only in my dreams

Christmas time is over and now we are waiting for the new year.
2014
 
Välillä kauhistuttaa kuinka nopeesti aika menee. Nyt on jo joulu loma puolessa välissä ja just kohta vaihtuu vuosi 2014 ja musta tulee täysi-ikänen vaa vähä yli kymmenen päivän päästä. Täällä ollaa oltu melkee puolet vaihtovuodesta että kohta ollaa jo lähempänä kotia ku tänne tuloa. Eiks aika vois yhtää hidastaa? En mä oo viel valmis alkaa ajattelee takas tuloo. Viel on niin paljon tehtävää ja nähtävää.
 
Tanssi tiimin tryoutsit oli siis just ennen joulu lomaa ja trättääträträää mä pääsin tiimiin!!! Aivan ihania kaikki tytöt tiimissä ja en malta oottaa kaikkii kisoi jotka tulossa keväällä ja esiinnytää jopa paris koulun korispelissä joten JEI tästä se lähtee! :) Mennää national kisoihin Californiaan ja ollaa kolme päivää Disneylandis! En malta oottaa!! Tost tulee iha uskomaton matka ja kevääst muutenki ihana ku on mahtava harrastus ja tiimi toverit joiden kanssa viettää aikaa <3 Meillä oli yks ilta dance party ja siel saatii tommonen kisa selviytymis pakkaus :)
 
 
Ennen Jouluu käytii Kittien kaa tapaamas santaa mallis mut siel oli nii pitkä jono et päätettii lähtee pois :D haha. mut ainaki näin kunnon amerikkalaisen kokemuksen ja oli kiva päivä Kittien kaa :)
 
 
Pari päivää ennen jouluu käytiin koko perheen kanssa Mormoneitten temppeliä kattomassa ja Grotton valo showta ja muutamii eläimii :)
 
 
 
 
Joulu oli uusi ja ihmeellinen kokemus. Oli vähän vaikeaa löytää joulu spirit ku ei ollu normaaleita joulu perinteitä mut oli tosi kiva tutustuu uusin perinteisiin ja en voinu lopettaa hymyilemistä joulu aattona ja päivänä ku sen verta kyllä iski joulun tunnelma muhunki :D Joulupukilta sain aivan uskomattomia lahjoja vaikken ees pyytänny mitää! Sain suomesta liiloja vaatteita ja hosteilta panda karhuisia vaatteita ja koruja ja mitä parasta mut ekat ihka omat Converset!! Jenkki lippu kuvioiset. Aivan ihanat! Kiitos santa!
Joulu aattona ei tapahtunu yhtään mitää mikä oli tosi outoo mut illalla avattiin ekat paketit joista tuli jokaselle pyjamat ja tohvelit näitten jouluperinteitten mukasesti. Mä sain ihuunan koira pyjaman <3
Joulu päivänä herättiin seittämän aikoihin aamulla ja vastassa oli olkkarin täyttävä lahja meri jonka kimppuu kaikki hyökkäs innokkaasti etsimään omiaan. Haha aika hullu meno oli ku täällä on käymässä sukulaisia viettämässä jouluu meiän kaa että talossa oli/on 13 henkilöö innokkaasti availemassa pakettejaan. Päivemmällä syötiin ja pelailtiin lauta pelejä.
Suomeenki skypettelin molempina päivinä mikä toi vähä lisää joulun tuntuu ku vaikka oltiiki kaukana toisistamme tuntu et oisin ollu mukana niittenki joulussa :)


Ruoka lautanen pukille ja poroille :)

Eilen kävin keskustassa Veronikan kaa ja syötii Red Robinissa ja spontaanisuus iski ja ostin ekan Applen tuotteen itelleni: iPod nanon <3 se on ihana! Kaipasinki päivitystä mun vanhalle mp3:lle :D


 
Tällästä täällä joulun aikaan. Saa nähä mitä sitten vuosi 2014, tammikuu ja mun täysikäsyys tuo tullessaan :D
 
<3 susse

2 kommenttia:

  1. IHANAA JOULUA JA UUTTAVUOTTA WHIHIHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ei mulla mitään järkevää sanottavaa just nyt mut jeejee ihanan näköistä ja ihania kuulumisia ja whii!

    VastaaPoista