maanantai 9. joulukuuta 2013

It's funny how some distance makes everything seem small


Heiiii ja anteeks hiukan pitkittynyt paussi en vaa oo löytänny aikaa tulla tietokoneen ääreen kirjottelee mutta nytten aattelin et on pakko ku haluun kertoo teille mitä kaikkee on tapahtunu.
 
Näytelmä on siis ohi mikä on hiukan hassua kun ei ole mitään tekemistä koulun jälkeen mutta nyt keskiviikkona on tiedossa koe-esiintyminen tanssi tiimiin nii saa nähä saanko siit uuden harrastuksen koulupäivän jatkoks. Toivottavasti :)

Viime viikolla oli Thanksgiving breikki joka oli 6päivää ja itse Thanksgiving vietettiin tortaina 28 päivä. Talo oli täynnä vieraita ja hyvää ruokaa ja pääsin osalliseks elokuvissa nähtyyn "olen kiitollinen..." piiriin. Oli siis hyvin tavanomainen Thanksgiving ja olen kiitollinen että sain viettää ensimmäisen Thanksgivingin niin mukavasti kun sen vietimme. Thank you! Kävin myös breikin aikana Veronikan kaa downtownis shoppailemassa joululahjoja Suomeen :)
 

 
Perjantaina meninkin kattomaan Frozenin kavereiden kaa ja oli aivan uskomaton elokuva. Disneyn elokuvat ovat aina hyviä mutta tämä erityisesti kosketti minua sillä ääninäyttelijä kaartissa on paljon suosikkejani ja lumi aihe on lähellä sydäntäni. :)
 
Viikonlopun aikana koristeltiin kaksi joulukuusta ja laitettiin jouluvalot ulos. Tuntui ihan kuin olisi ollut jo joulu koska kotona koristellaan kuusi vasta jouluaattona mutta täällä jo ensimmäisenä joulukuun päivänä :) oli kyllä hämmentävää kun ei ollutkaan vielä joulu :D
Mä tein noi valo kuuset :)
Tässä perheen joulutavara varasto...eihän tossa paljoo oo :D
 
 


 
mun seniori koru tuli <3
Lunta satoi Suomen itsenäisyyspäivänä mikä toi hymyn huulilleni. Rakastan lunta!! Ja tuli kotoinen olo vaika vietinkin ekaa kertaa itsenäisyyspäivän muualla kuin suomessa. Onnea 96vuoden johdosta Suomi!! Olen Suomalainen ja ylpeä siitä!!!
 
Eilen käytiin hostejen kaa Scandinavia messuilla ja oli yyber hauskaa. Tapasin suomalaisia joiden kanssa puhelin tovin ja sain päivämääriä suomalaisista tapahtumista täällä Portlandissa. Esimerkiksi Kauneimmat joululaulut on parin viikon päästä nii sinne olis kyllä kiva mennä :)
 
Mutta tässä oli siis pikasesti hiukan kuulumisia. En oikein tiedä mitä muuta sanoa joten palaillaan :) haha
 
<3 susse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti