perjantai 16. elokuuta 2013

We're ten thousand miles apart

Noin kaks vuotta sitten tähän samaan aikaan luin monia kymmeniä vaihtari blogeja ja haaveilin siit tunteest et ois lähös tonne maailmalle kokeilemaan omia siipiään. Katsomaan osaako lentää ilman emon auttavaa kättä vierellä. Joka päivä ku tulin koulusta avasin koneen laitoin youtuubista soittolistan soimaan (minkä eka biisi oli Rihannan California King bed) ja aloin lukemaan vaihtari blogeja. Tää sama rutiini toistu mul noin puol vuotta joka päivä samanlaisena ja sit vihdoin vuoden 2012 alussa uskalsin ottaa vaihtovuoden puheeksi ja siitä lähti ensimmäiset askeleeni kohti tuntematonta ja siksi California king Bed biisi on mulle se biisi kuvastamaan vaihtovuotta ja aina kun kuulen sen palaa mieleeni ne pienet ajatukset ja unelmat ysiluokkalaisen päässä joka halus lähtee vaihtoon.

Nyt mä oon siinä tilantees ku niin monet muut ja valitut ennen muo. Nyt mä oon siin tilantees ku joku pieni urhea nuori lukee tätä tekstii ja unelmoi tulevaisuudesta kokea samaa. Kohta mä astelen helsinki-vantaan lentokentälle hyvästelen rakkaat ja otan pari askelta kohti tulevaa enkä saa katsoa enää taakse etten vain palaisi. Mä jätän mun rakkaat vuodeksi mut se ei haittaa ku mä tiedän et ne oottaa muo ku tuun takas. Mä tiedän et vuodest tulee raskas ja unohtumaton ja tuun kokee paljon vaikeit tilanteit jolloin tuntuu ettei mun siivet jaksa kannatella muo enää. Mut niiden on pakko jaksaa ku mun kuuluu tehä tää. Mun pitää lähtee maailmalle ja kasvaa ihmisenä jotta en joudu joskus katumaan tekemättä jättämiä asioita vaan voin ylpeänä sanoa että mä tein sen enkä muuttais mitää!!!

Yhdysvallat ja vuosi siellä on edessä päin ja takana turvallinen koti suomi ja kaikki mun rakkaat enkä tiedä kumpaan suuntaan lähtisin. "Mä meen eteenpäin, mä teen sen, mä pystyn siihen!"

Heihei kaikki!
Vuos on nopeemmin ohi kuin uskoiskaa.
Tehkää itellenne unohtumaton vuosi sillä niin teen mäki!!

Ikävä jo nyt!!

Wish me luck!!...

<3 susse

4 kommenttia:

 1. Apua oot ihana. ;___; Lähetän sulle näääääääääääääääääiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin paljon onnea! Jännittää sun puolesta! Mut oon niin onnellinen et sun haavees toteutuu!

  VastaaPoista
 2. Hei sul on ollu ihan samat rutiinit kun mulla, biisi oli vaan eri! En millään jaksais oottaa viimestä viikkoa ennen lähtöä, koska tää on mun unelma jota oon halunnut niin kauan. Haluun vihdoin päästä toteuttaa sen. Isot tsempit sulle lennolle ja koko vuodelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha aijjaa :D ja kiitos, ihanaa vuotta sinullekkin!

   Poista