torstai 15. maaliskuuta 2012

Heiii...

Nytten olen sitten aloittanut blogin kirjoituksen (ja viel näin omaperäisellä otsikolla kuin -heii...). Mut oon siis aina tahtonnu alkaa kirjottaa blogii mut jotenkin se on tuntunnu vaa niin vaikeelta. Mutta nyt kun sain kunnon syyn alottaa nii pitäähän sitä ees yrittää :)

Niiku blogin otsikkokin kertoo niin mä oon lähössä U.S.Aan ja oon siis lähössä vaihtoon!! Hassuu täs on vaa se et lähen vast 2013-2014 eikä kaikki oo viel ees niin varmaa et pääsenkö sinne iha 100% varmuudella. Mut syynä on se et miks alotin tän blogin nyt jo on se et ihmiset voi lukee asioita joita tapahtuu jopa n. puoltoistavuotta ennen vaihtoon lähtöö... haastattelusta alkaen. Mä oon ite harmitellu, ku hyvin harvasta vaihtari blogista löytyy haastattelusta ja yms. jutuista tietoo. Nii aattelin et jos joku on samallainen ku mä et haluu kuulla, mut ei löyä ketään joka kertoo, kaikista pienimmistäki yksityiskohdista vaihto vuodes niin nytten mä yritän, ku muo ois ainaki auttanu kuulla näist asioist ees vähä niin en ois ehk stressannu haastatteluu niin paljoo (mut se meni kyl toosi hyvin)... tietenkin kaikki kokemukset on yksilöllisiä ja mitään ei kannata stressaa jos on kuullu miten toisella on menny vaan kokee rohkeasti ja itsenäisesti kaikki uudet tilanteet.
Tää blogi on myös niit varten ketkä kokee tätä samaa ku mä eli on lähös vaihtoo vuonna 2013 niin tääl voidaa miettii ja pähkäillä mitä tuleviin lomakkeisiin pitää täytellä...tiedän ainaki yhen joka haluis myös vaihtoo mut ei oo päässy viel toivetta pidemmälle niin ehkä tää ois vähä avuks silleki =)...(<- <3)... voi saada ideoita vanhempien suostutteluun :)
Yks tärkee varmaan tärkein syy tän blogin alottamisee on kuitenkin mä, mun perhe ja ystävät ku sit täält voi aina lukee mitä tapahtuu/i, ettei kaikille tarvii yksitellen selittää =)
Mut jos haluutte itsenäisesti kokee kaikki vaihto-oppilasvuotta ennen koskevat tilanteet ilman et tiiätte niist etukäteen mitää mut haluutte kuulla mun vaihto-oppilas vuodesta niin palatkaa tän blogin pariin vuoden 2013 syksyllä =)


Mutta niin viel vähän asiaa:
oon siis lähös vaihtoon exploriuksen kautta (joka on ainaki tähä asti ollu aivan mahtava järjestö mut siit voin hehkuttaa myöhemmin lisää), haastattelu mul oli viime viikon tortaina (teen siit viel oman postauksen), ja tiistaina sain sit sähköpostiin viestin jossa sanottii et mut ollaa hyväksytty vaihtoon yhdysvaltoihin 2013-2014 ja saan pian papereita postissa, siinä sitä sitten hypittiin innoissaan ja hymyiltiin koko loppu päivä, no tänään sitten huomasin että explorius kirje oli saapunut (mut mun sisko kyl sano et se tuli jo eile mut eipä se mittää) no innoissaa sit avasin kirjeen ja luin paperit, vähän kuvailin niit :) ja sit päätin et nyt mun on pakko aloittaa se blogi.


Täs oli nyt sit mun eka postaus anteeksi tämä pituus..hihi...luulin et en osaa kirjottaa pitkästi mut oli niin paljon sanottavaa et huh huh ja oon ylpee et onnistuin ees jotenki pukee mun ajatuksii sanoiks. Teen täs koht sit esittelyn itestäni ja kerron lisää mitä kaikkii papereit sielt kirjeest tuli mut nyt en jaksa viel siitäkin kaikkee kertoo. Ja sorry jos tää oli jotenki tosi sekava ku tavallaa en sanonnu mitää mut ehk joku ymmärs mist tää postaus kerto mut kait ekat postaukset on aina vähä sekavii. Mut suurimmaks osaks kerroin (kait) miks aloin kirjottaa tätä nyt jo, et koht tulee niit paljon järkevämpii postauksii...mut Kiitos jos luitte kaiken.
Niin ja anteeks kaikki kirjotus virheet..niit on varmaa paljon xD

<3 susse

1 kommentti:

  1. mäki oon lähössä ens vuonna jenkkeihi exploriuksen kautta :) ootko yhtää miettiny mitä laitat osavaltio toiveeks?

    VastaaPoista