maanantai 16. syyskuuta 2013

As you like it

Heiiiiiii!!!

Kuukausi ollaan oltu nyt U.S.A:ssa!!!! Ja on ollu kyllä mahtava kuukausi!!! Ääää aika menee ihan liian nopeee!

Kouluu on ollu nyt yhteensä kaheksan päivää ja hyvin on lähteny rullamaan. Koulus on even days ja odd days päivät jolloin on siis eri oppiaineet ja joka toinen koulupäivä on odd ja joka toinen päivä on even päivä. Eli esim. tällä viikolla mun viikossa oli 3 odd päivää ja kaksi even ja ens viikolla on 3 even ja 2 odd päivää. :)
Lukkari on kokovuoden sama. Ainoastaan valokuvaus kurssi kestää lukukauden joten se vaihtuu sitten joulun jälkeen toivottavasti tanssi kurssiin.

Lukkari:
Even Days 
 • Photography (valokuvaus)
 • Women's Choir (naisten kuoro)
 • American Lit/Comp (Amerikan kirjallisuus)
 • (Senior Meetings -seniori tapaaminen aina välillä)Odd Days
 • Music Theory (musiikin teoriaa ja säveltämistä)
 • Theater Ensemble (teatteri)
 • Algebra 2 (matikkaa, oli aikasempi eri kurssi mut oli niin helppoo et vaihdoin tähän :D)
 • American Studies (Amerikan historiaa)


Koulu ei oo liian vaativaa eikä liian helppoo et se on just sopivaa. Kavereita en oo viel oikee löytänny et tuttavii on kyl paljon mut en oikee osaa päättää sitä oikeata porukkaa joiden kaa haluisin alkaa kaveraa ku koulus on kumminki 2700 oppilasta nii on vähän liikaaki valinnanvaraa :D Mut toivottavasti sitä pian löytyisi kavereita nii saisi lounas seuraa :)

Viimeviikon loppuna oli ICESin valmennus leiri joten siks en oo ehtinny viel ehtinny tänne blogin puolelle kertoo kuulumisia. Leiri oli kiva ja oli mahtvaa tutustuu muihin vaihtareihin et kaikki oli kyl tosi mukavii ihmisii ja kuuden tunnin ajomatka sinne ja takasin ei tuntunnu missään ku oli niin hauskaa matka seuraa :D Sunnuntaina oli veneajelu jossa törmättiin Karhuun! ja muutamiin muihinkin luonnon eläimiin et oli kyl paljon ihmettelemistä siinä matkassa :D
Nyt perjantaina oli eka home jalkapallo peli ja me voitettiin nipin napin. Peli meni jatkoajalle mutta Apollot suoriutuivat kunnialla ja toivat voiton kotiiin! Jeee Go Apollos!! Parhautta oli ku pelin jälkeen juostiin fudis kentälle vaa hyppimään ja kirkumaan :D aaah ihana high school spirit!
Tulevasta viikosta sellaista että tiistaina olen menossa koe-esiintymiseen koulun syysnäytelmään As you like it by. William Shakespeare. Jännittäää
Wish me luck!!

<3 susse

4 kommenttia:

 1. Jee. Vihdoin kuulumisia. Oot ihana <3 Onneksi et joutunut karhun vatsaan =D

  VastaaPoista
 2. Tuntuu että vähän toistan itseäni, mutta kuulostaa niiiin ihanalta!!! Kovasti onnea tiistaille ja toivottavasti saat pian hyviä kavereita:) siellä siis ilmeisesti todella syödään aina jonkun tietyn porukan kanssa...? Tuntuupa oudolta:) meillä on täällä Annukan kanssa menossa aivan uber hedelmällinen mantsantunti.... Se lähettää terveisiä!;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ei toisto haittaa :) Ja ei tarvii syödä aina tietyn porukan kaa et syödää samallailla ku siellä teiän päässäki :D Ja terkkuii takasin kaikille!!!!

   Poista