maanantai 21. toukokuuta 2012

Pepsii ja Batteryy

juuu...sorry tää vähän pitkittinyt tauko, on ollu vaa nii kiirus =(

Mutta siis mun luokalla ooli leirikoulu 14-16.5 ja siel oli iha huippu kivaaa =D kiitos ihana luokkani... oli tosi kivaa viettää aikaa yhes luokan kaa ja puhella vähä kaikesta (jos ymmärrätte mitä tarkoitan =)) varsinkin tiistaina oli yyyber kiva ja mul meni vähä yyyber lujaa xD olin illan aikana juonu vähää batteryy ja se sit vähän piristi muo...hihi... =) mut hei ei sille voi mitää jos joskus energiajuoma nousee päähän, vai? (= battery on vaa nii hyvää :P


Ensimmäisen päivän kuvaus sessio


en osaa kääntää kuvaa =)

Twisterin pelailua

pesiksen pelailua

sekä tietenkin kisakatsomo

No leirikoulun loputtua oli mulla sit keskiviikkona isospalaveri +vanhempain ilta ja se meni iha kivasti vaik pelotti/jännitti kyl toosi paljon. Mut nyt sit aletaa tekee saarnaa ja warttista sekä odotellaa leirin alkua :) Oli muute kivaa nähä kaikki omat pikkuset ku muisti kuinka ittee jännitti sillo ku näki omat isoset <3

Mutta muuta mitä mä oon tehny.... nooo tein itelleni päättäri mekon ja se onnistu iha ok, oishan se hienompi voinu olla mut kyl mä oon ihan tyytyväinen (mut must se on edest vähä liian lyhyt mut ei se haittaa nii paljoo ku laittaa legginsit alle :))

Kamalaa kui voi alkaa nyt jo jännittää näin paljon Pariisiin matka, mut oon vaa nii innoissani :) eli Pariisihan kutsuu muo ja muita 12 lehmipaimenta ja meidän valvojia sunnuntaina... kyllä sunnuntaina...eli tämä tyttö on sunnuntaina jo croisant` taivaassa ;)

Ja sitten päästään Pepsiin,... eli pikkuinen podengo poika jäi sitten minulle ja sai nimekseen Pepsi... on se niiiiin makia ja hapokas =)
<3 susse

ps. enää kymmenen aamuu, miten tää aika voi mennä näin nopeesti ku koht mun tiet eroo kavereista, ja osan niist oon tuntennu jo eskarista asti.

I will miss our time together, but I will keep you in my heart you´ll stay there for ever <3


2 kommenttia: