tiistai 10. huhtikuuta 2012

Too busy

Eli juuuu niiku otsikokin kertoo nii nyt eleillään niit kiireisimpii aikoja. Kun ysi alko nii pidin sitä jotenki toosi helppona mut nyt tää vika jakso joka alko viimeviikon keskiviikkona paljasti ysi luokan karun/kamalan puolen.

Meiän täytyy tehä niiku kymmene mielipide kirjotusta, lukee kirja ja tehä siit kirjallisuustutkielma, valtakunnallisii on ruotsist,enkust ja matikast ja päättökoe fyssast, matikas on semmone kirja jost "pitäis" tehä "kaikki" tehtävät ja vaikka mitä muuta. Sit on viel sillee et melkee joka viikon lopulle on kaikkii suunnitelmii ja pitäis päättäri pukuuki ehtii tekee ku yritän semmosen ite väsää ja sit pitäis saarnaki uudellee kirjottaa....äääää....mä stressaan mun elämää täl hetkel aivan liikaaa.

Mutta...onneksi on eläimet ja ystävät jotka piristää synkimmänkin päivän ja unelmat jotka kantaa läpi tämän hirween kevään :)

Tänään oli tosiaa ruotsin valtakunnallinen...jaa musta se meni sillee iha ok, et nyt vaa jännitetää mikä numero sielt tulee, mut mitää suuria en kyllä odota, kunhan sais ees melkee kasin :)
Mut nii saattaa välil olla pitkiiki kirjotus taukoi ku on niin kiirus ja vaihtari puolelki on hiljaista ku yhteyttähän explorius ottaa vasta syksyllä hakupaketin merkeissä... iiiii en malta odottaa sitä :D On muuten hiukan rasittavaa ku tosi moni kyselee et -minnes päi jenkkei oot lähös?? ja sit on vaa sillee et -ei sitä tiedä viellä ku eka täytyis semmonen paketti tehä joka lähetetää jenkkeihin ja sit siel joku iihana isäntä perhe valkkaa mut nii sit tiiän minne päin oon lähössä. Joten niii en siis tosiaa tiiä. Et nyt ainaki te jotka tän luette nii teiän ei tarvii kysyy, vai? :P

Anteeksi tämä hyvin tylsä postaus mutta voisin mä vaik pari kuvaa tänne heittää...Täs ois nyt siis kuvii meiän koiran Sirun pennusta -Estorian brave Perseus tai ystävien kesken Percy...Percy ois tosiaa ehkä jäämässä minulle joten nimeä olen nytten kovasti mietiskelly, muuten se olisi ehdottomasti Percy (kun olen aivan Ric Riordanin luoman hahmon Percyn fani:)) mutta kun se ei oikein suomalaisen suuhun sovi. Niin nimi ideoita saa ehdotella!!
<3 susse

Ps. Jos haluutte kuulla tietoo tai nähä lisää kuvii pentueesta niin menkään http://personal.inet.fi/koti/estorian/ -> pennut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti