sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Good feeling

Aaaaah... ihana hungergames =) Oli kyllä hyyvä leffa ku määhä kävin sen eilen kattomassa ja oon niin ilonen miten se oli uskollinen kirjalle monis kohtii, siin oli sama tunnelma saatu ku kirjas ja se elokuva ja kirja täydens toisiaan. Opin siit kirjastakin paljon uutta ton leffan ansiosta... Kannattaa mennä kattooo!!

Mutta... isoskoulutusleiri oli siis viime viikonloppuna ja siel aika kului mahtavassa seurassa ja aivan liian nopeesti. Saatiin meiän saarnat takas ja niist vähä palautetta -must mulle tuli iha hyvät "arvostelut" et voin olla itteeni tyytyväinen ;P Meiät jaettii myös kuutee ryhmää joist jokanen teki vähä eri juttui -mun ryhmä piti päivänkisan ja päivysti eli piti huolta et kaikki oli oikees paikas oikeeseen aikaan. Pakko sanoo et meil oli kyl hieno päivänkisa ku se oli iha uus juttu ku käytettii vähä mielikuvitusta ku ei haluttu pitää mitä vanhaa kisaa jonka kaikki ois jo tuntennu. No kisan nimeks tuli sit Amazing muna-ahvis nii voitte siit sit päätellä minkälainen se oli xD En malta oottaa et meiä luokan leirikoulu alkaa ku ollaa nii viisait et mennää ahvikselle mut ei se mitää ku must ne ruuat on siel yyber hyvii :) Täs viel muutama kuva leirilt:


Laivalla aika kului taas aivan liian nopeesti. Oli tuvin ja nonzkun kans kyl niin hauskaa ku pyörittii ympäri laivaa, juostii hytti käytävil, tutkailtii kaikki paikat kannelt ja hilluttii siel myös yhen jälkee yöl. Pelailtii korttii diskos ja seuraavana päivänä diskon ees lattial ku haluttii popittaa musaa mut ei "uskallettu" mennä sinne känniläisten joukkoon -nii siinä sit pelailtii korttii noin pari tuntii sinne yhtee asti yöl ja naurettii känniläisille -erityisesti yhdelle punahoususelle <3 Tiistai päivä ruotsis, ne muutamat tunnit, meni shoppailes ja tuli mullekin kerranki ostettuu tunika ja housut =) Oli muute ihanaa kävellä Tukholmas semmoses sääs ku aurinko paistoi ja lämpöö oli +13... ääää ku harmitti et piti tulla takas tänne kylmään suo
meen. Mut täs vähä kuvii siit reissust:


Oli muute tosi hassuu palaa arkeen ku oli leireil ja laival tottunu valmiisiin ruokii mut sit kotona pitikin tehä kaikki ite =) ja se väsymys joka iski niitten vähäisten unien takii =( Mut kyl ne oli sen arvosii koska nyt on vaa niin hyvä fiilis et en voi lopettaa hymyilemistä.

Ps. Hyvää palmusunnuntaita -1.4.2012... Aamuja :)

<3 susse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti