tiistai 23. heinäkuuta 2013

ISÄNTÄPERHE!!!


Portland, Oregon täältä tullaan!!! :D
16. elokuuta on lähtö ja 19. päivä isäntäperheen luo!!
Perheeseen kuuluu äiti, isä ja suunnilleen minun ikäiseni tyttö ja hiukan nuorempi poika sekä koira!!!
Ääääää ooon niiin onnellinen!!!<3 susse

12 kommenttia:

 1. onnee! Onneks löysivät perheen sulle ja vielä aika nopeestikki :D Ite oottelen vielä perhetietoja...

  noora-in-usa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :) jaa toivottavasti sullekkin löytyy pian perhe :)

   Poista
 2. Eikä aivan älyttömän ihanaa!!! Oon niin onnellinen sun puolesta! Vaikeuksien kautta voittoon! :)

  VastaaPoista
 3. Oon kyllä kateellinen !! :Dd Onnee tosi paljon! Toi tulee olee sulle ainutlaatunen kokemus! Mun sisko oli vaihtarina jenkeissä 2012-2013 ja sillä oli aivan älyttömän mukava vuosi takana, itse lähden vaihtoon myös, tosin vasta 2 vuoden päästä , mutta päätetty jo on, että Jenkkeihin lähden. Kiinnostas tietää, että saitko nähdä hostperheestäs minkäänlaista kuvaa, että tunnistasit ne sit siel USAn lentokentäl, vai siis tuleeko ne sinne hakee vai? :) mua jännittää tollane jo nyt.. :Dd mutta toivottavasti sulla tulee olee ikimuistonen vuosi, onnee vielä kerran!! Ja haluisiks tehä joitai videoita tänne blogiis sieltä USAsta ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) toivottavasti juu tulee ihana vuosi myös minulle että sinullekkin sitten kun pääset toteuttamaan tätä ihanaa unelmaa :)ja etin host-perheen jäsenii facebookista ja ollaa nyt kavereit nii sitä kautta sain nähä kuvii ja sähköpostiviestienki kautta ku sain expolta heidän sähköposti osoitteen ja juu tulevat sitten aluevalvojan kanssa vastaan portlandin lentokentälle :)ja voin kyllä harkita videon tekoa jos sille kannatusta löytyy :D

   Poista
 4. Ihana juttu!!! Oon niin ilonen sun puolesta, ja ihan pikkusen kateellinenkin... (omat vanhemmat ei ikimaailmassa päästäis vaihtoon) :DD Tuutko vielä kouluun sanomaan meille heipat vai keskitytkö jo pakkaamiseen sillon kun me muut otetaan vastaan uusia ykkösiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuun kyllä ehottomasti koulus käymää ja iskemäs itelleni wanhojen tanssiparin :D

   Poista