maanantai 27. toukokuuta 2013

Mitä sitten kun kaikki ei suju niin kuin pitäis?


Nyt pelottaa ja kauhistuttaa...
Sain tänään expolta viestii jossa luki näin:

Hei,
Olemme saaneet USA:n toiselta järjestöltä tiedon, että he eivät voi taata Susannalle isäntäperhettä astman ja migreenin vuoksi ja haluavat siksi nyt tässä vaiheessa ns. luovuttaa ja antaa meille mahdollisuuden perheen löytämiseen vielä yhden järjestön, ICES'in, kautta.

(Liitteenä on muutama sopimuslomake, jotka olisi allekirjoitettava, ja yksi lomake johon pitäisi kirjata kuluneen lukuvuoden numerot.)

Pahoittelemme näistä muutoksista aiheutuvaa vaivaa.  Teemme kuitenkin kaikkemme, että Susannan vaihto-vuosi onnistuisi.

Tämän takia on siis PANIIKKI. Voi olla etten pääse ollenkaa vaihtoon ja kaikki vain siksi että lääkäri papereihin piti kirjata joskus todetut sairaudet vaikkei niistä olisi ikinä mitään oireita ollut, kuten minulla ei ikinä ole ollut astmasta oireita. En tiedä mitä tekisin. Nyt vaan harmittaa ku kuitenki jo yli vuoden on suunniteltu tulevaa vuotta ku sillon sai tietää että unelma tulee toteutuu ja nyt sanotaan ettei se olekaan niin varmaa...

Nyt vaa toivotaa parasta...

<3 susse...

8 kommenttia:

 1. Voi eii! ): toivotaav parasta, pidän peukkui koko ajan sun puolest :) <3

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä!! Kauheeta tommonen, rupee iteki oireettomana astmaatikkona ärsyttämään... Fingers, arms and legs crossed, kyllä kaikki kääntyy vielä parhain päin!

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti pääsisit kuitenkin lähtemään! :-) Nyt rupes muakin pelottaa, koska mulla on rasitusastma, että tuleekohan mulle kohta tommosta viestiä :o Oliko sulla vastaanottavana järjestönä ekana mikä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo eka oli CET-USA ja sit se luovutti jo kauan aikaa sitte ja sit sain ASSEN mut nyt sit siis seki luovutti :( toivottavasti tää ICE nyt onnistuis :)

   Poista
  2. Toivotaan parasta ettet joutuis tästä unelmasta luopumaan! :-)

   Poista
  3. niii... kiitos :) toivottavasti säkin saisit pian jo sijotustietoja :D

   Poista