lauantai 22. syyskuuta 2012

Koeviikko

Hui kun jännittää... ensimmäinen koeviikko alkaa tiistaina ja en oikein ole varma miten valmistautuisin ;) kait sitä pitäis lähteä lukemaan mutta sitten ajattelee -ehtiihän sitä huomenna :D mutta kyllä mä kohta yritän vähän kirjoja selailla... koulussa on mennyt todella hyvin, on tullut paljon uusia tuttavuuksia ja eilen kävi myös eräs stadilainen täällä "maalla" pyörähtämässä. Oli kyllä mukava ilta kiitos siitä tytsit <3
 Koulumatkat alkaa jo pikkasen väsyttää mutta onneksi sen vähän yli 40 minuutin matkan aikana ehtii nukkua tai tehdä läksyjä :D On jotenki tosi hassuu kuinka eka jakso on jo menny vaik tuntuu silt et kaikki on viel ihan uutta ja odottaa sitä et arki alkais sujumaan rutiinilla. Mut ehkä toka jakso tuo selkeyttä päivärytmiin :)

Mutta sitten vaihtari puolelle... eka kokoontuminen exploriuksen järjetämästä neljästä kokoontumisesta on helsingissä 11.10 ja sinne olen minä menossa. Kyseinen kokous sisältää keskustelua ja tietoa koulunkäynnistä ja lopuksi saa tehdä SLEP-kielitestin, mutta must vähä tuntuu et teen sen vasta seuraavassa kokouksessa, kun vielä en oikein uskalla ;P  Se on jännää kun nyt jo aina välillä lentelee vähän perhosia vatsanpohjassa kun ymmärtää kuinka päivät vain vähenevät kunnes pääsen yhdysvaltoihin :) Varsinkin kun sain muutama päivä sitten sähköpostii exploriukselta ja siellä luki: 
tulette saamaan hakupaketin postissa parin viikon kuluessa. 

Iiiiiii... en malta odottaa sen saapumista sillä kun sen saan käteeni niin ymmärrän jälleen vähän paremmin, että yksi unelmani on pian toteutumassa.

Hakupaketti koostuu seuraavista osista:
-          Oppilaan perustiedot

-          Harrastukset ja kiinnostuksen kohteet

-          Koulumenestys kahdelta edelliseltä vuodelta ja kuluvalta lukuvuodelta eli ensimmäinen jaksotodistus

-          Kaikki rokotustiedot

-          Kirje isäntäperheelle

-          Vanhempien kirje isäntäperheelle
      (Oli hauskaa kertoo tästä äidille ja isälle... oli ilmeet vähän panikoivat :D)

-          Valokuvat

-          Lääkärintarkastus

<3 susse


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti